Aluminium parasols – Robuste, lette og bæredygtige

Home / Blog / Aluminium parasols – Robuste, lette og bæredygtige

Aluminium: en tungenøgler for mange, et element med atomnummer 13 for en videnskabsmand og materialet, som parasoller af høj kvalitet er lavet af, for Solero.

En rejse tilbage i tiden
En kort historielektion viser, at Humphry Davy opdagede aluminium i 1807 og kaldte materialet alumium. Det tog derefter 79 år, før elektrokemisk produktion af dette metal blev mulig i stor skala, noget vi kan takke Hall-Héroult-processen for. Denne proces er opkaldt efter Charles Martin Hall og Paul Héroult, der begge opdagede denne proces samtidig, men uafhængigt af hinanden i 1886.

I dag
Lad os springe frem; i dag bruges aluminium i stor stil (herunder brug hos Solero), fordi materialet er usædvanligt let og robust, det ruster ikke, og det er genanvendeligt.

Vægt og styrke
Ved at bruge aluminium er Solero-parasoller både lette og robuste. Dette har flere fordele; for dig som forbruger er parasollen nem at løfte og flytte, desuden er den meget solid. På grund af sin lette vægt er parasollen nem at transportere, og der kan transporteres flere belastninger pr. køretøj. Dette betyder, at der er en højere og mere effektiv belastningsbrug. Dette sparer plads, vægt og også brændstofomkostninger.

Rustfri
Aluminium har en høj korrosionsbestandighed på grund af sin beskyttende oxidiserede lag, der opstår på aluminium af sig selv. Dette lag beskytter aluminium mod den åbne luft. Solero styrker denne proces ved at anodisere aluminium. Dette betyder, at vi kunstigt tilføjer endnu et oxidiseret lag ved hjælp af et syrebad. Vi får derefter et naturligt lag, der er endnu stærkere, hvilket får rust til at blive noget fra fortiden.

Smuk indeni og udenpå
Aluminium er et naturligt smukt materiale. Derudover udskiller det ikke nogen giftige stoffer, hvilket betyder, at det endda kan bruges til emballering af fødevarer. Der er blevet udført masser af forskning hidtil med det formål at udelukke enhver fare, og anno 2017 er materialet stadig fundet at være helt sikkert.

100% genanvendelig
Det bedste ved aluminium, set fra vores synspunkt, er, at det er 100% genanvendeligt. Det er et bæredygtigt materiale, der kan genbruges uendeligt. Det samme gælder for O’Bravia solcremen på Solero parasollerne, denne er også 100% genanvendelig – noget vi er ret stolte af. Når du vælger en Solero parasol, vælger du (indirekte) miljøvenlighed.

Recent Posts
Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe