Sidehængte parasoller

Home / Sidehængte parasoller

Foretrækker du personlig rådgivning eller et tilbud? Anmod om et tilbud her eller ring til os på +31499375327

Sidehængte parasoller er parasoller, der har en mast på siden af parasollen. I de fleste tilfælde er det den flade side. Parasoller fra Solero Prostor-kollektionen har masten på hjørnet eller i spidsen af stoffet. Fordelen ved at købe en sidehængt parasol er, at masten ikke er i skyggeområdet. Perfekt til brug over havemøbler, et spisebord eller en liggestol. En ekstra fordel er, at en sidehængt parasol kan drejes om sin egen akse. Når solen bevæger sig, kan du nemt dreje parasollen, så du altid er i skyggen. Parasollen kan også gøres mobil – der findes dobbelte drejehjul tilgængelige, så du kan gøre parasolbasen mobil.

Sidehængte parasoller:

Palestro 400x400 or 400x300cm fra: 15199 kr
Fuerto Pro 300x300cm fra: 12389 kr
Fratello (tiltable) 300x300cm fra: 8669 kr
Laterna 300×300 or Ø350cm round fra: 7849 kr 5999 kr
Cielo 260x260cm fra: 5779 kr

En ulempe ved en sidehængt parasol kan være dårligt vejr. I de fleste haver vil du ikke støde på nogen problemer, men på en altan eller åbent område kan det nogle gange være meget blæsende. Fordi masten er på siden, og vægten af parasollen er placeret på begge sider, er parasollen mindre stabil end en parasol med midterstang. Vi anbefaler en Solero-ramme til en sidehængt parasol. Disse er solide og sikrer, at parasollen vil holde i lang tid. Alle flydende Solero-parasoller er blevet omhyggeligt testet og fremstillet til mange års udendørs brug. Rammerne på de flydende Solero-parasoller er lavet af høj kvalitet belagt aluminium, hvilket gør parasollerne rustfri og lette uden at miste styrke. Hvis du er interesseret i at købe en frit hængende parasol, skal du være opmærksom på dens soliditet.

På højre side af denne side finder du den komplette liste over Solero sidehængte parasoller i forskellige størrelser.

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe