Solero® Maestro Pro – Erhvervsparasol – 4×3 eller 4×4

Home / Solero® Maestro Pro – Erhvervsparasol – 4×3 eller 4×4

Kommerciel forespørgsel? Bed om et gratis tilbud her, eller ring +31 499 375327.

fra: 11989 kr

100% Solero O’Bravia, 300 g/m2, Farvefasthed 7-8 (med 4 års garanti), Vandkolonne 300mm.
Solero Lux® klik-på lys, og Beskyttelsesdække inkluderet.
Leveringstid: 2 til 7 hverdage.

Er du på udkig efter en stor firkantet kommerciel parasol til hotel- og restaurationsbranchen? En med en farvefast dug og et solidt udseende? Helst en med god kvalitet og en lav pris, der er let at håndtere? Solero Maestro Pro parasollen er et fantastisk tilbud til netop dette behov!

Masser af skygge
Maestro Pro er vores mest populære kommercielle parasol, og med god grund: Det er vores bedste tilbud. Denne kæmpe parasol er et eksempel på både æstetisk og funktionel design. Med en dugflade på 4×4 meter eller 4×3 meter tilbyder denne store kommercielle parasol god beskyttelse mod en varm sommersol eller irriterende sommerregn, både for dig og dine gæster. Maestro Pro beskytter allerede utallige terrasser verden over, med en speciel Solero O’Bravia dug, der er lavet af førsteklasses tung kvalitet og som er farvefast. Selv sæsoner fra nu af vil Maestro Pro have samme farve som den dag, du bestilte den.

Den perfekte kommercielle parasol til hotel- og restaurationsbranchen!
Maestro Pro danner en perfekt beskyttelse mod solen for hotel- og restaurationsbranchen. Maestro Pro har en meget stor overflade, men håndteres lige så let som vores andre modeller. En tjener eller tjenerinde vil være i stand til at åbne eller lukke denne parasol på et øjeblik. Ikke kun om sommeren, men også om vinteren bringer Maestro Pro solen til dig. Denne kommercielle parasol kan udstyres med en varmer for at holde dine kunder varme!

Tryk din parasol
Hvem kan modstå ekstra branding? Vi er klar til at støtte dig med netop det ved at trykke dit firmanavn og logo på din parasolvalance. Ring eller send os en e-mail for at få priser og bliv overrasket over vores hurtige levering!

Rektangulær Maestro parasol
På grund af den voksende popularitet af den 4×4 meter Maestro parasol besluttede vi at tilføje en anden måling. Denne rektangulære parasol fås i 4×3 meter, hvilket ser ud til at være en meget populær størrelse, især for restauranter med en have til deres kunder. På grund af tilgængeligheden af både 4×4 og 4×3 er det meget rart at blande disse to størrelser sammen, nogle gange er det praktisk med mærkelige hjørner på en terrasse. Vi ønsker at tilbyde mere fleksibilitet uden at miste vores høje kvalitetsstandarder ved at tilføje 3×4 Maestro parasollen til vores kollektion.

Maestro Pro-parasollen fås i de farvebestandige klædfarver nedenfor:

antraciet

platin grå

taupe

taupe

zwart

sort

naturel

perlehvid

rood

rød

marineblauw

marineblå

(Din computerskærm kan vise farver lidt anderledes.)

Bestil denne parasol online på shop.solero.dk

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe