Køb Vandtætte Parasoller | Ultimativ Beskyttelse | Solero®

Home / Køb Vandtætte Parasoller | Ultimativ Beskyttelse | Solero®

Foretrækker du personlig rådgivning eller et tilbud? Anmod om et tilbud her eller ring til os på +31499375327

Solero parasoller adskiller sig ved kvaliteten af vores stof. Alt vores stof er vandtæt og beskytter ikke kun mod regn, men også mod solen. Vandkolonnen for vores stof er 500 mm – dette betyder, at stoffet kan håndtere 50 cm vand pr. kvadratcentimeter uden lækage.

Vi fra Solero er glade for at kunne hjælpe dig med at købe en parasol. Købet af den rigtige parasol er ikke altid nemt og afhænger af forskellige faktorer som brug, nem betjening, størrelse og andre præferencer. Vi har et stort udvalg af parasoller, og hver parasol er egnet til forskellige formål.

Type af parasol

Vi kan klassificere parasollerne i to kategorier, Cantilever parasoller og Centre pole parasoller:

Sidehængte parasoller:

Palestro 400x400 eller 400x300cm fra: 15199 kr
Fuerto Pro 300x300cm fra: 2389 kr
Fratello (tiltable) 300x300cm fra: 8669 kr
Laterna 300×300 eller Ø350cm rund fra: 7849 kr 5999 kr
Cielo 260x260cm fra: 5779 kr

Midtemast parasoller:

Basto 500x500 eller 400x400cm fra: 18179 kr
Maestro 400x400 eller 400x300cm fra: 11989 kr
Presto 330x330 eller 400cm rund fra: 6439 kr
Patio 300x300cm fra: 4539 kr
Lasagna Pro 330cm rund fra: 5369 kr
Sublimo 200x200 eller 300cm rund fra: 2479 kr
Teatro 270cm rund fra: 1649 kr
Vaticano 250cm rund fra: 1979 kr

Rund, firkantet eller rektangulær parasol?

Valget mellem en rund, firkantet eller rektangulær parasol afhænger af din smag og dine ønsker. Hver dimension har sine egne anvendelsesområder.

Fordelen ved en firkantet parasol i forhold til en rund parasol er, at firkantede parasoller kan tilsluttes regnrender, hvilket også gælder for de rektangulære parasoller. På denne måde kan et stort område være helt skyggefuldt. Du kan også forbinde firkantede eller rektangulære parasoller med regnrender. Med en dug eller en regnrende beskyttes hele din terrasse mod solen og regnen. Dette tilbyder især en fantastisk løsning for gæsterne i hotel- og restaurantbranchen. Gæsterne kan sidde på terrassen i dårligt vejr, og regnvandet finder vej ned langs regnrenderne og efterlader dine gæster tørre og tilfredse.

Fordelen ved en rund parasol er, at ribberne er lige lange. En firkantet parasol har lange og korte ribber for at opnå den firkantede form. Fordi den runde parasol kun har korte ribber, har den generelt en højere lukkehøjde. Derfor åbner og lukker en rund parasol normalt over bordet. Et eksempel på en rund teleskopisk parasol, der lukker over bordet, er Solero Presto. Hvis du overvejer at købe en rund parasol, skal du sørge for at tjekke Solero Presto.

Solero har også et antal firkantede parasoller, der lukker over bordet på grund af deres teleskopiske master. Når de lukker, hæver toppen af masten sig. På grund af dette har parasollen en højere lukkeniveau. Når en parasol har en teleskopmast, er det angivet på højre side af siden. Eksempler på teleskopiske firkantede parasoller, der lukker over bordet, er Solero Presto, Solero Maestro Prestige og Solero Basto.

Betjeningsmetoder

En anden vigtig aspekt af parasollen er dens betjening. Betjeningsmetoderne for en Solero parasol kan opdeles i tre kategorier.

1. Tryk op/Træk ned-system:

Presto tryk-ned knapEn parasol med et ‘tryk op’ eller ‘træk ned’ system er meget nem at betjene. Betjeningen af disse parasoller taler for sig selv – når knappen trækkes ned, åbner du parasollen, og ved at trykke på den samme knap lukker du den. Solero parasoller er designet på en sådan måde, at åbning og lukning fungerer med minimal anstrengelse. En ekstra fordel er enkelheden i designet. Et tryk op/træk ned-system har ingen bevægelige dele, hvilket øger parasollens holdbarhed. Hvis brugervenlighed er en høj prioritet, når du overvejer at købe en parasol, bør du kigge på Solero Sublimo (200*200 cm) eller Solero Presto (rund 400 cm eller 330*330 cm).

2. Spilbetjente parasoller:

Solero Teatro lierwerkEn parasol med en spil bruges ofte til store parasoller. En parasol er udstyret med en spil, når et tryk op/træk ned-system bliver for tungt at håndtere. En parasol med en spil er meget nem at betjene. Med en medfølgende håndtag drejes spillet, og parasollen åbner eller lukker sig. Spillet og dets snor er af meget høj kvalitet og er testet til langvarig brug. En ekstra fordel ved en spil er, at den kan fjernes for hotel- og restaurantbranchen. På denne måde kan besøgende ikke selv åbne eller lukke parasollen. Hvis du overvejer at købe en parasol med spil, bør du kigge på Solero Maestro Prestige, Solero Maestro Prestige (400*300 cm og 400*400 cm) eller Solero Basto (400*400 cm og 500*500 cm).

3. Dobbelt træksnorsystem:

Solero Patio har en parasolsnor understøttet af et eksternt dobbelt træksnorsystem. Du kan åbne parasollen ved at trække snoren nedad. Den største fordel ligger i enkelheden i designet, og da systemet er placeret på ydersiden af parasollen, kan alle betjene det. Til ekstra bekvemmelighed er parasollen udstyret med en ‘frø’ i den nedre del af masten, hvor du kan fastgøre snoren til parasollen. Når parasollen først er åbnet, kan der isættes en sikkerhedsnål gennem rammen, så parasollen ikke kan foldes sammen, hvis snoren skulle løsne sig fra klemmen.

Valg af stof

Solero leverer kun farveægte stoffer. Under farvningsprocessen farves Solero O’Bravia-stofferne helt ind i fibrenes kerne. Dette gør stoffet beskyttet mod misfarvning. En Solero parasol forbliver den farve, du købte den i! Dette er i modsætning til de fleste polyesterstoffer fra andre leverandører. Solero giver fire års garanti på farven på vores Solero O’Bravia-stof.

Hvis du ønsker at få en parasol med trykt tekst eller logoer, er en parasol med flæser det, du har brug for (en flæse er en lodret klap under parasollen). En parasol med flæser er f.eks. Maestro Prestige, hvilket gør den til en af de mest solgte parasoller til reklame og hospitalitybranchen.
Valget af parasolfarve afhænger af dine personlige præferencer. Alle vores stoffer har en UPF 50+ faktor. Dette betyder, at stofferne filtrerer 100% af UV-strålingen.

En undtagelse fra denne regel er stof i “Naturlig” og “Off-White”. Disse stoffer har en UPF 30+ faktor (som filtrerer 97% af UV-strålingen).

Valg af parasolfod

Der er forskellige måder at placere en parasol på din terrasse. Her beskriver vi en række muligheder.

En parasol kan fastgøres til en parasolfod. Parasolfødder fås i forskellige former og størrelser. De fleste Solero parasoller kan leveres på forskellige fødder.

1. Flisebase:

Laterna tegelstandaardEn ofte brugt base til store parasoller er en base med fliser. En Solero flisebase giver plads til 4 til 8 fliser, hvilket gør det nemt at øge vægten. På grund af overfladens bredde er flisebasen meget stabil. Derudover kan en flisebase udstyres med dobbelte svinghjul. På denne måde kan du nemt flytte den tunge parasol langs din terrasse. Ideel til en flad terrasse eller hvis du skal ‘pakke’ din restaurantterrasse sammen i tilfælde af arrangementer eller markeder. Disse dobbelte svinghjul er udstyret med en bremse, der holder parasollen på plads.

2. Granit- eller betonbase:

Presto rond Zwart (open)En parasol kan også placeres i en granit- eller betonparasolfod. En granitbase har et groft udseende, men en mulig ulempe er, at denne base er svær at flytte på grund af dens vægt. Under granit- og betonbasen er der to hjul, så den er mobil, men basen forbliver meget tung! Så husk dette, hvis du overvejer at købe en parasolfod.

3. Grundankre:

Grondanker Solero futuraUdover i en base er det også muligt at placere parasollen i et grundanker. Et grundanker er en rustfri stålanker, der støbes ned i din terrasse med beton. Ankeret er jævnt nedsænket i jorden og bliver ikke et problem om vinteren, når parasollerne tages ned. En anden fordel ved et grundanker er, at du ikke behøver en base på terrassen. På denne måde er basen ikke i vejen for dine borde eller stole, og der bruges det mindst mulige overfladeareal.

Det Sidste Ord

At købe en parasol afhænger af flere faktorer. Selvfølgelig er den vigtigste din personlige præference. Vælg et design, der passer til dine behov, og en farve, der tiltaler dig. Hvis du er i tvivl om, hvilken du skal vælge, vil vi gerne kontakte og hjælpe dig med at købe den rigtige parasol.
Du kan også købe vores parasoller fra en officiel Solero-forhandler i dit nærområde. Vores forhandlere har Solero-parasoller stående i deres showroom. Kontakt os venligst for at finde en forhandler tæt på dig og oplev kvaliteten af en Solero-parasol!

Det er også muligt at bestille Solero-parasoller direkte via vores online butik.

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe