Solero® Vaticano Pro – Haveparasol – 250cm rund

Home / Solero® Vaticano Pro – Haveparasol – 250cm rund

fra: 1979 kr

100% Solero O’Bravia, 300 g/m2, Farveægthed 7-8 (med 4 års garanti), Vandkolonne 300mm.
Beskyttelsesovertræk inkluderet.
Leveringstid: 2 til 7 hverdage.

Solero Vaticano er en unik kombination af en forfriskende men alligevel klassisk design. Denne parasol optager kun lidt plads, mens dens brede spændvidde og svingende klud tilbyder masser af skygge. Vaticano er et fremragende tilbehør til næsten enhver dekorationsstil i din have, altan eller terrasse. Det farveægte O’Bravia stof garanterer års glæde med denne stilfulde trendsætter.

Tag sommeren med dig
Vaticano ser elegant og munter ud, og systemet er praktisk og fungerer smidigt. De 24 fleksible ribben sikrer, at det farveægte stof altid er spændt. Bare vip parasollen til 45° for at nyde skyggen, selv når den hænger lavt om efteråret, præcis som du ønsker det. Opkaldt efter kuplen i Vatikanet tager denne parasol heller ikke meget plads, mens den efterlader et stort indtryk på dine gæster. Vaticano parasolen leveres med hydrofobisk og farveægte Solero O’Bravia stof. Uden tvivl hjælper Vaticano dig med at nyde de skønne sommerdage bare lidt mere!

Solero Vaticano, storslået ved at være petit
Det er sjældent, at en parasol med en spændvidde på 250 cm håndteres så let. Vaticano er nem at bruge, men viser storhed i sin præstation. Selvfølgelig modtager du en stilfuld beige beskyttelsesovertræk med din ordre.


Vaticano parasolen fås i de farveægte stofarver nedenfor:
naturel

off white

rood

rød

taupe

taupe

zwart

sort

(Din computerskærm viser muligvis farver lidt anderledes.)

Bestil denne parasol online på shop.solero.dk


Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe