Priser

Home / Priser

Internettet er et fantastisk sted at bestille nye varer, når du har lyst, og i komforten af dit hjem eller din virksomhed. Det er også et fantastisk sted for virksomheder at dele information med deres potentielle kunder. Nationale grænser er irrelevante, og industrier drager fordel.

Maksimal gennemsigtighed
Der er dog en lille ulempe. På internettet er tingene ikke altid, hvad de ser ud til at være. På grund af det ønsker vi at være meget åbne i alt, hvad vi gør. På denne måde kan du være sikker på, at du ved, hvem du har at gøre med. Certifikatet fra Creditsafe viser, at Solero befinder sig absolut i toppen af økonomisk sundhed blandt hollandske virksomheder.

Kun 3% af alle virksomheder opfylder disse meget strenge kriterier. En beroligende tanke – hos os ved du, hvem du har at gøre med. Klik på Creditsafe-knappen nedenfor for at se vores økonomiske rapport. Al information om vores moderselskab kan findes her. Vil du lære os bedre at kende? . Tag et kig på denne side eller kontakt os!

 FD Gazellen Awards Solero

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe