Solero® Patio Pro – Erhvervsparasoller – 3×3

Home / Solero® Patio Pro – Erhvervsparasoller – 3×3

Kommerciel forespørgsel? Anmod om et gratis tilbud her, eller ring +31 499 375327.

fra: 4539 kr

100% Solero O’Bravia, 300 g/m2, Farveægthed 7-8 (med 4 års garanti), Vandtæthed 300mm.
Beskyttelsescover inkluderet.
Leveringstid: 2 til 7 hverdage.
Er du på udkig efter en fantastisk atmosfære på din terrasse? Solero Patio parasollen er det bedste valg, med et elegant og attraktivt design. Denne parasol har en solid ramme med en pulverlakeret stang med en diameter på 50 mm. Som altid kan du vælge mellem et bredt udvalg af trendy stof farver.

Varig kvalitet
De specielle Solero O’Bravia dugstoffer er lavet af førsteklasses materialer og er fuldstændigt farveægte. Farven på dine parasoller vil ikke forsvinde med tiden. Desuden holdes parasoldugen stram med dens integrerede ribben.

Der er ingen tvivl om det, dette er virkelig fascinerende, især når det kombineres med Solero Accento klik-på belysning. Vil du vide mere? Download vores brochure eller kontakt os!

Enhver sky har en sølvkant
Enkel, stilfuld og let at betjene – præcis hvad du ønsker i en terrasseparasol. Solero Patio lever op til disse krav med sit dobbelte trækspilssystem. Du kan nemt åbne og lukke den firkantede terrasseparasol takket være Solero Patio trækspilssystemet. Efter fuldt åbning af Solero Patio, kan du nemt fastgøre Solero Patio parasollen med den medfølgende stift. I tilfælde af uventet regn er Solero Patio parasollen klar til at beskytte, ikke kun mod solen, men også mod uventede regnbyger.

Patio parasollen fås i de farvebestandige dugfarver nedenfor:

naturel

perlehvid

antraciet

platingrå

taupe

taupe

zwart

sort

rood

rød

marineblauw

marineblå

(din computerskærm viser måske farverne lidt anderledes.)

Bestil denne parasol online på shop.solero.dk

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe