Solero® Palestro Pro – Stor sidehængt parasol – 4×3 eller 4x4m.

Home / Solero® Palestro Pro – Stor sidehængt parasol – 4×3 eller 4x4m.

fra: 15199 kr

100% Solero O’Bravia, 300 g/m2, Farveægthed 7-8 (med 4 års garanti), Vandkolonne 300mm.
Solero Accento® klik-på lys og beskyttelsescover inkluderet.
Leveringstid: 2 til 7 hverdage.

Spis, drik, snak, leg, nyd – det er det din have er til for. Palestro gør det hele. Denne store haveparasol dækker spisebordet, græsplænen til børnene og terrassen til hyggelige aftener. Og selvfølgelig er den helt sikker for børn, da den er sikkert monteret med sin jordankre.

En fritstående parasol til hele familien
Et strømlinet design, der passer ind i enhver have. Den store 400x400cm dug sørger for, at alle kan finde deres foretrukne skyggefulde sted. Det robuste design sikrer, at den kan tåle hård behandling, og den har også Soleros farvebestandige dug, der ser ud som ny i årevis. Palestro er for hele familien og bliver hurtigt en uundværlig del af haven.
Den fritstående Palestro parasol er udstyret med hydrofobisk og farvebestandig Solero O’Bravia dug!

Multifunktionel, men enkel
Stor og smuk behøver ikke at være kompleks. Palestro beviser dette med sin geniale rotationsmekanisme og glatte vinsj, der let drejer og vipper i enhver retning, du ønsker. Du nyder altid din Palestro.

Rektangulær Palestro
På grund af den populære Palestro 4×4 tilføjede vi sidste år en anden størrelse af Solero Palestro, nemlig 3×4. Denne størrelse syntes at være meget efterspurgt på grund af størrelsen på udendørs spisebord, som de fleste kunder ejer. Hvor 4×4 virker ret stort, giver 3×4 masser af plads, men ser lidt mindre ud, hvilket giver mere plads – hvilket de fleste kunder foretrækker. Mens vi holder vores høje kvalitet for øje, præsenterer vi stolt denne nye størrelse, Solero Palestro 3×4m.

En stor parasol i din have
Den største fordel ved en stor haveparasol er den enorme mængde skygge, den giver. Ikke kun er det godt for temperaturen, din hud vil takke dig senere! De skadelige UV-stråler får ikke så hurtigt chancen for at skade din hud som uden en stor haveparasol. Så når du bruger en solcreme i kombination med en parasol, kan du slappe af, mens dine børn leger i haven, uden bekymring for deres helbred eller dit eget.

Og lad os være ærlige, den eneste måde at slappe af på er at vide, at alt er taget hånd om. Det er her, vi kommer ind i billedet. Solero giver dig en haveparasol, og på den måde kan du slappe af i fred.

Palestro-parasollen fås i de følgende farvebestandige stoftyper:

zwart

sort

antraciet

platin grå

taupe

taupe

naturel

perlemorhvid

(Din computerskærm kan vise farver en smule anderledes).

Bestil denne parasol online på shop.solero.dk

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe