Solero® Prostor P6 Pro – 4-i-1 parasol – op til 615×615 cm

Home / Solero® Prostor P6 Pro – 4-i-1 parasol – op til 615×615 cm

Mennesker værdsætter mere og mere livet udendørs. Derfor er en luksuriøs indretning blevet et must for enhver gæstfrihedsvirksomhed. Solero forstår dette og har udviklet Prostor-serien, en række unikke parasoller, der vil gøre din indgang til noget meget specielt. Disse trendy og alsidige kommercielle parasoller vil blive skræddersyet til dig og udgøre en sand finishing touch for din terrasse.

Unikt patenteret system
Solero Prostor er meget mere end bare en parasol – det er en let tilbagetrækkelig baldakin med mange funktioner. Opsætningen består af en central stang, der kan rumme op til fire parasoller. Ved hjælp af vores patenterede kontrolsystem, herunder en gasfjeder, kan parasollerne nemt foldes sammen. Du kan åbne eller folde hvert stof individuelt. En stor detalje er at transformere basen med stemningslys. Vælg mellem autentiske, runde parasoller eller trendy firkantede klæder. De runde parasoller har en diameter på 350 cm, mens de firkantede klæder ikke skyr væk i deres størrelser på 250 cm eller 300 cm. Ved at bruge det komplette sæt med fire klæder pr. parasol får du en imponerende skyggeoverflade på 36 kvadratmeter!

En endnu mere luksuriøs løsning er den elektriske version af Prostor parasollen, hvor åbning og sammenklapning af parasollen blot er en sag om at bruge en fjernbetjening. En unik parasol til hotel- og restaurationsbranchen med brugervenligheden ved en elektrisk markise! Det er en fantastisk og fleksibel udendørs solafskærmning, der garanterer års glæde. Især når den kombineres med vores opvarmnings og belysning løsninger. Da troen er at se, inviterer vi dig til at opleve udseendet, følelsen og brugen af denne parasol ved at lave en aftale i vores showroom.

Solero Prostor kommercielle parasoller fås i de holdbare stofarver nedenfor:

natural white

naturlig hvid

blygrå

blygrå

kulgrå

kulgrå

smørblomst

smørblomst

natblå

natblå

olivengrøn

olivengrøn

paris rød

paris rød

sort enke

sort enke

terra cotta

terra cotta

taupe

taupe

bitter orange

bitter orange

(Skærmen på din computer kan vise farver lidt anderledes)

Gennemgå venligst de forskellige opstillingsmuligheder for Solero Prostor parasoller her:

Prostor afmeting opstellingen


Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe