Opvarmning

Home / Opvarmning

Det har været en dejlig dag, solen går langsomt ned, og det begynder at blive køligere. Med hjælp fra varme og belysning kan vi bringe solen tilbage i et kort øjeblik på terrassen eller i din baghave.

Vores terrassevarmere er perfekte til brug på restauranter, men er også tilgængelige for forbrugere. De skaber en behagelig atmosfære og fås i flere farver. Designet er stilfuldt og ikke prangende.

Det fantastiske ved infrarøde varmelamper er, at de opvarmer mennesker i stedet for luft, hvilket betyder, at der ikke opstår varmeophobning, og effektiv varme skabes øjeblikkeligt efter tænding.

En ekstra fordel er, at 92% af elektriciteten omdannes til varme.

Varmelamperne er nemme at installere, lette at rette og egnet både indendørs og udendørs. Maskinen er let, så den er meget nem at flytte.

Vi tænker på miljøet
Vi har også tænkt på miljøet. Arbejde med infrarød betyder, at der ikke er udstødningsgasser; der er trods alt ingen brug af ilt. Der er ingen (direkte) CO2-emission, og under brug er der ingen forurening eller støj på grund af luft- og støvcirkulation.

Varmelamperne er stænktætte og lavet af vejrbestandigt aluminium, den specielle isolering forhindrer overophedning af huset, og gitteret foran forhindrer berøring af halogenlampen. Der er ingen blænding gennem brugen af filtrede lamper. Hver lampe har en levetid på ca. 5000 timer.

Heliosa 66
Den nye Solero Heliosa 66 er en vandtæt (IPX5) varmeovn med en 2000 WATT amberlight-pære. Amberlight har 80% mindre lysudgang end standardvarmeelementer og skaber en behagelig atmosfære. Der medfølger en 5 meter kabel. Parasolbeslaget kan bestilles separat. Til opvarmningsområder på 20-25 m2.

Heliosa 44
Den nye Solero Heliosa 44 er en vandtæt (IPX5) varmeovn med en 2000 WATT amberlight-pære. Amberlight har 80% mindre lysudgang end standardvarmeelementer og skaber en behagelig atmosfære. Der medfølger en 5 meter kabel. Parasolbeslaget kan bestilles separat. Til opvarmningsområder på 15-20 m2.

Heliosa 11
Den nye Solero Heliosa 11 er en vandtæt varmeovn (IPX5) med en 1500 WATT amberlight-pære. Amberlight har 80% mindre lysudgang end standardvarmeelementer og skaber en behagelig atmosfære. Der medfølger en 5 meter kabel og et parasolbeslag med Heliosa 11 varmeovnen. Til opvarmningsområder på 12-15 m2.


Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe