Garanti og Reparationer

Home / Garanti og Reparationer

Desværre kan det uventet ske, at en af vores parasoller har brug for vedligeholdelse. I praksis kan det ske, at lastbilerne under lastning og aflæsning ikke ser parasollen og rammer den. Det er ofte nødvendigt at udskifte den pågældende ribbe eller bøje masten tilbage eller udskifte den med en ny.

I nogle tilfælde er en sådan reparation nemt at udføre selv. For at gøre det nemmere har vi lavet flere reparationsvideoer, som du kan se nedenfor. Til hver reparation skal du bruge forskellige værktøjer, som vi har listet nedenfor videoen. Hvis du har to venstre hænder, kan vi udføre reparationen for dig. Selv hvis du har to højre hænder, kan du altid ringe til os for rådgivning eller tips. Vi hjælper gerne dig telefonisk.

Vi har alle parasoldele på lager til dig, vi har endda stadig duge i vores lager af parasoller, som vi solgte for 12 år siden. Hvis du skulle have brug for en reservedel, kan du altid spørge om det, og vi sender dig et tilbud med en klar opsummering af delene. De dele, vi leverer, er specifikke for vores egne Solero-parasoller og passer ikke på parasoller fra andre sælgere, det samme gælder for dugene. Hvis du har en firkantet parasol på 300x300cm af mærket ‘x’, er chancen meget stor for, at vores Solero-dug på 300x300cm ikke passer på stellet. Dugen vil hænge løst eller ikke passe omkring ribberne.

Selvfølgelig tilbyder vi omfattende garanti på vores produkter. Som køber får du to års garanti på produktet for fabrikationsfejl. For dugens farveægthed får du fire års garanti. Garantien er ikke gyldig i tilfælde af misbrug, forsømmelse, hærværk, forkert installation, ulykker, udsættelse for unormalt vejr eller andre årsager, som Solero ikke anerkender som en defekt. Garantien er gyldig, hvis dugen misfarves inden for 4 år, eller hvis du opdager en fabrikationsfejl, mens du pakker din parasol ud.

Vi tilbyder ikke garanti for vores beskyttelsesdæksler, da det er umuligt, da dækslerne er udsat for alle vejrforhold 24 timer i døgnet, og ethvert produkt lider under disse forhold. Syre regn og kraftig vind vil beskadige beskyttelsesdækslerne, desværre kan dette ikke forhindres eller stoppes. Beskyttelsesdækslet forhindrer, at parasoldugen beskadiges, hvilket resulterer i, at dugen er i optimal stand i mange år. Det anbefales derfor at udskifte et beskyttelsesdækken, når det er nødvendigt. Dette er en lille investering for at bevare din parasoldug. Som eksisterende Solero-kunde får du en lille rabat for dette. Kontakt os for mere information.

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe