Fortrydelsesret

Home / Fortrydelsesret

Du har ret til at annullere din ordre inden for 14 dage efter den dag, du modtog dine varer, uden at give nogen grund. Du skal sende varerne tilbage inden for 14 dage efter at have informeret forhandleren. Du vil derefter blive krediteret det samlede beløb, inklusive forsendelsesomkostninger. Kun omkostningerne ved at returnere varerne fra dit hjem til butikken er for din egen regning. Hvis du bruger din fortrydelsesret, skal du returnere varerne med alt tilbehør og – hvis det er rimeligt muligt – i deres originale stand og emballage til os. For at udøve denne ret, bedes du kontakte os på [email protected]. Vi vil refundere inden for 14 dage efter modtagelse af din annullering, forudsat at de returnerede varer er modtaget i god orden.

Vi opfordrer dig til at meddele os eventuelle klager ved at sende en e-mail til [email protected]. Hvis dette ikke fører til en løsning, er det muligt at tilmelde dig konfliktmægling gennem ValuedShops. Fra den 15. februar 2016 er det muligt for EU-forbrugere at indgive klager via Den Europæiske Kommissions ODR-platform. Denne ODR-platform kan findes på https://ec.europa.eu/odr. Når din klage ikke er indgivet andre steder, er du velkommen til at indgive din klage via EU-platformen. Vi anbefaler dog at indgive din klage først til os eller ved at kontakte ValuedShops.

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe