“Engang imellem tag dig tid til at slappe af, for når du vender tilbage til dit arbejde, vil din dømmekraft være sikrere.” – Leonardo da Vinci

Hvorfor Solero?

Om os
Navnet på vores hjemmeside www.solero.dk efterlader ikke meget til fantasien. Vores kerneforretning er udvikling, levering og installation af et omfattende udvalg af parasoller. Solero repræsenterer levering af parasoller både i den mellemste og højere ende af markedet. Vores produktsortiment består af et stort antal parasoller, så både forbrugere og professionel brug inden for hotel- og restaurantbranchen kan drage fordel af vores services.

Kvalitet er den første retningslinje for Solero. Det er en absolut betingelse for os at adskille os fra andre i vores branche. Vi er en tænketank inden for bæredygtighed og socialt ansvar, elementer der er en del af alt, hvad vi gør. Vi omsætter disse tanker i praksis med de materialer, vi bruger, forstærker vores produkter mod korrosion og sikrer, at vores stof er modstandsdygtigt over for falmen. En anden vigtig faktor er nemheden, hvormed vores parasoller kan håndteres – noget, der får mere og mere opmærksomhed fra vores kunder. Uanset hvor flot en parasol ser ud, eller hvor stor den er, hvis den ikke kan håndteres nemt, bør man overveje at bestille den.

Dit perspektiv
Parasoller er vores daglige forretning (sandsynligvis ikke din!) Derfor værdsætter vi opfattelsen og behovene hos vores kunder, som om de var vores egne, og lægger altid vægt på detaljerne. Vi handler som vi lover og stræber efter at overgå forventningerne. Som anerkendelse af vores solide økonomistyring tildelte Graydon – et førende hollandsk finansielt netværk – os Certifikatet for Økonomisk Sundhed. Vores rådgivning kan være nødt til at vare længe for din terrasse, dit skib eller din altan, og det betyder, at vi er helt ærlige. Nogle ting kan ikke lade sig gøre. Hvis det er tilfældet, vil vi hellere fortælle dig det end at lave en salg. Vores showroom er et fantastisk sted at lade sig inspirere af det store antal typer og versioner af parasoller, vi tilbyder.

Foran kurven
En ting er sikkert, vi har travlt! Især om foråret og tidlig sommer kan dagene være lange. Alligevel klager vi ikke – det er et fantastisk job, og den entusiastiske feedback fra både nye og eksisterende kunder holder os motiverede. Selvom virksomhedsvækst aldrig har været et enkeltstående mål for os, og økonomien har set bedre tider, har vi formået at vokse i de sidste par år, både i omsætning og i antallet af solgte produkter. Vi takker vores kunder dybt for at lade os følge med udviklingen, for deres tillid, deres entusiasme og de billeder , de har sendt os.

Priser

Internettet er et fantastisk sted at bestille nye varer, når du har lyst, og i komforten af dit hjem eller din virksomhed. Det er også et fantastisk sted for virksomheder at dele information med deres potentielle kunder. Nationale grænser er irrelevante, og industrier drager fordel af det.

Se priser

En Solero på din terrasse?

Bliv overrasket og inspireret af de utallige muligheder og opdag, at bæredygtig kvalitet ikke behøver at være så dyrt! Hvis du bestiller din nye parasol i vores webshop, vil vores kurér levere den til din dør på få dage!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe