Erhvervsparasoller

Home / Erhvervsparasoller

Foretrækker du personlig rådgivning eller et tilbud? Anmod om et tilbud her eller ring til os på +31499375327

Der er at se, og så er der at blive set
Terrassen er det ultimative mødested. Et sted at se og blive set. Et sted at betragte verden. Terrassen er det første indtryk, dine gæster får, og en håndværksmæssigt fremstillet luksusparasol går langt for at skabe den afgørende komfort og kvalitet, som gæsterne længes efter. Det er et tegn på din gæstfrihed og opmærksomhed på detaljer. Tilsæt noget iøjnefaldende reklame, og ingen vil gå forbi din forretning uden at stoppe for at beundre din smukke terrasse!

Erhvervsparasoller:

Basto 500x500 eller 400x400cm fra: 18179 kr
Maestro 400x400 eller 400x300cm fra: 11989 kr
Presto 330x330 eller 400cm rund fra: 6439 kr
Fuerto Pro 300x300cm fra: 12389 kr
Patio 300x300cm fra: 4539 kr
Lasagna Pro 330cm rund fra: 5369 kr
Sublimo 200x200 eller 300cm rund fra: 2479 kr
Teatro 270cm rund fra: 1649 kr
Prostor 615x615 eller 515x515cm fra: 47409 kr

En forankrende terrasse
Dit valg af solsejl, baldakin eller erhvervsparasol vil sandsynligvis ikke blive truffet på et splitsekund. Der vil opstå et par spørgsmål, der skal besvares, uanset hvilken parasol du ønsker at bestille. Ved at forberede dig godt og modtage fremragende rådgivning får du den løsning, du ønsker. For at hjælpe dig med at komme i gang, finder du nogle nyttige tips nedenfor:

Hvad er dimensionerne på din terrasse?
Vil du dække hele terrassen?
Hvilket budget har du i tankerne?
Foretrækker du en hurtig lagerlevering eller en skræddersyet løsning?
Vil du have brug for en tilladelse til at have en terrasse?
Hvor ofte skal parasollerne flyttes?
Er placeringen blæsende?
Vil du forankre din parasol i jorden, eller skal vi gøre det for dig?
Vil du have mulighed for hurtigt at åbne og klappe parasollen sammen?
Vil du have dit logo eller navn trykt på stoffet eller valancen?
Vil erhvervsparasollerne lukke over dine borde?
Hvor stiger og sætter solen?
Skal stoffet være lys- og vandafvisende?
Ønsker du parasoller med belysning eller varme?
Er service og reservedele tilgængelige til en rimelig pris?
Hvor hurtigt vil du opnå din investeringsafkastning?

For at opnå de bedste resultater råder vi dig til at blive inspireret og søge rådgivning. Selvfølgelig håber vi, at vores hjemmeside bidrager til det – vi er altid villige og i stand til at give dig ærlig og personlig rådgivning. Vi har et stort lager af alle reservedele og servicekomponenter samt forskellige stoffer. Hvis der skulle ske noget, sørger vi for, at de ser helt nye ud med vores reparationservice.

Hvordan finder jeg den rigtige erhvervsparasol?
Vores hjemmeside tillader forskellige former for navigation. Ved hjælp af topmenuen finder du let vej til flere produktkategorier. Vil du se, hvad du læser om? Brug fotomenuen! Leder du efter en bestemt størrelse, eller har du allerede besluttet dig for at få dig en rund, rektangulær eller firkantet parasol? Leder du efter en lille eller en stor parasol? Navigationslinjen til højre vil så være mest bekvem for dine behov.

Vi håber, at du vil blive inspireret af al den information, der tilbydes på vores hjemmeside, og tror på vores kvalitetsservice. Leder du efter en måde at gøre din terrasse til den bedste i byen? Vi har tilstrækkelig kapacitet til at påtage os det største projekt, men tilføjer også en personlig touch til selv den mindste terrasse. Sammen får vi det til at ske. Kontakt os venligst for at finde ud af, hvad Solero kan gøre for dig.

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe