Solero® Sublimo Pro – Designparasol – 200×200 eller ⌀300cm

Home / Solero® Sublimo Pro – Designparasol – 200×200 eller ⌀300cm

fra: 2479 kr

100% Solero O’Bravia, 300 g/m2, Farveægthed 7-8 (med 4 års garanti), Vandkolonne 300 mm.
Beskyttelsesdække inkluderet.
Leveringstid: 2 til 7 hverdage.

En parasol, der lever op til sit navn, Sublimo har et moderne og strømlinet design med smukke linjer, der øjeblikkeligt tilføjer en ny dimension til din have, altan eller terrasse. Denne trendy parasol er udstyret med fire krydsede ribben og er utrolig nem at betjene. Sublimo skiller sig virkelig ud fra mængden.

Udskillelig og stilfuld
Hver Solero-parasol har sin egen karakter, og det gælder bestemt også for Sublimo. Den er slank, moderne og har et karakteristisk stærkt udseende. Med det unikke push-up-system åbnes Sublimo på sekunder, hvorefter du finder dig selv afslappet i skyggen under det farveægte firkantede stof på 200 x 200 cm. Sublimo er til sublim afslapning med vores specielle Solero O’Bravia-stof, lavet af førsteklasses farveægte materiale.

Sublim på alle måder
Hver metal del af Sublimo er anodiseret. Med en særlig behandling er metallet udstyret med et let glanslag, der ser godt ud og beskytter mod korrosion samt slid.


Sublimo-parasollen fås i de farveægte stofarver nedenfor:
antraciet

platin grå

azuurblauw

azur

spa

spa

naturel

perle hvid

rood

rød

taupe

taupe

zwart

sort

(Din computerskærm kan vise farver en smule anderledes.)

Bestil denne parasol online på shop.solero.dk


Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe