Solero® Fuerto Pro – Sidehængt parasol til kommerciel brug – 3x3m

Home / Solero® Fuerto Pro – Sidehængt parasol til kommerciel brug – 3x3m

Commercial inquiry? Request a free quote here, or call +31 499 375327.

fra: 12389 kr

100% Solero O’Bravia, 300 g/m2, Farveægthed 7-8 (med 4 års garanti), Vandkolonne 300 mm.
Beskyttelsesovertræk inkluderet.
Leveringstid: 2 til 7 arbejdsdage.

Solero’s Fuerto repræsenterer styrke og elegance. Denne kantparasol er en tung model til professionel brug. Den stabile Fuerto Pro fås i 300×300 cm, hvilket gør den velegnet til brug i hotel- og restaurantbranchen, men den passer også godt i haven.

Fuerto er enkel og hurtig at betjene, uundværlige funktioner på din overfyldte terrasse denne sommer. Soleros seneste tilføjelse er unik på grund af sit træk-og-træk-system, der gør det muligt at åbne parasollen med en simpel træk. Lukning er lige så nemt ved at trække håndtaget på parasollen ned. Denne professionelle parasol kan ikke vippes eller roteres, men giver et stabilt tag til din terrasse.

Kantparasollen
Kantparasollen, der er ekstremt velegnet til intensiv brug i hotel- og restaurationsbranchen. Den stærke arm holder let den 9 m2 dug på plads og beskytter dig og dine gæster mod den varme sommersol og en sommerbyge.

Ingen snor
At åbne og lukke en parasol, der ligner Fuerto, bliver ofte gjort med en spil. Men ikke med denne kraftkarl; systemet åbner og lukker ved hjælp af en gasfjeder, så det at dreje en spil er fortid. På denne måde har du mere tid til at nyde det dejlige vejr.

Fire års farvegaranti
O’Bravia-dugen er vandtæt, farveægte og UV-bestandig og leveres som standard med fire års farvegaranti.

Fuerto Pro-parasollen fås i de nedenfor nævnte farver, der er modstandsdygtige over for misfarvning:

zwart

sort

naturel

perlemorhvid

antraciet

platin grå

taupe

taupe

spa

spa

(din computerskærm viser måske farverne lidt anderledes.)

Bestil denne parasol online på shop.solero.dk

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe