Solero® Patio Pro – Haveparasol – 300x300cm

Home / Solero® Patio Pro – Haveparasol – 300x300cm

fra: 4539 kr

100% Solero O’Bravia, 300 g/m2, Farveægthed 7-8 (med 4 års garanti), Vandkolonne 300mm.
Beskyttelsesovertræk inkluderet.
Leveringstid: 2 til 7 hverdage.

Prøver du at skabe en god stemning og udseende i din have, samtidig med at du tilbyder en strømlinet design? Solero Patio parasollen kan være det bedste valg for dig. Denne trendy designerparasol har en solid ramme med en blank sølvbelægning. Selvfølgelig kan du vælge mellem et bredt udvalg af trendy stofarver.

Langvarig kvalitet
De specielle Solero O’Bravia baldakinmaterialer er lavet til en upåklagelig standard og er helt modstandsdygtige over for misfarvning. Grønt vil stadig være grønt om flere år. Derudover holdes parasolstoffet stramt af sine integrerede ribben.

Der er ingen tvivl om det, dette er en virkelig smuk parasol, især når den kombineres med Solero Accento klik-på belysning. Vil du vide mere? Download vores brochure eller kontakt os!
At åbne og lukke denne Patio parasol er enkelt. Ved at trække snoren let ned løsner du den. Hvis du lader den glide igennem fingrene, vil du se, at parasollen lukker meget let. Derudover kan Patio bruges med en jordankre, en fyldbar base eller en granitbase.

Mens en jordankre er meget stabil, er den ikke fleksibel. Det er her, den fyldbare base kommer til nytte, for når du fjerner vandet eller sandet fra basen, bliver den let og mobil igen. Dette gør basen meget nem at bruge i din have eller mens du camperer.


Patio parasollen fås i de modstandsdygtige stofarver nedenfor:

naturel

perlemorhvid

antraciet

platingrå

taupe

taupe

zwart

sort

rood

rød

marineblauw

marineblå

(Din computerskærm viser muligvis farver lidt anderledes.)

Bestil denne parasol online på shop.solero.dk


Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe