Tilbehør

Home / Tilbehør

Lad sommeren vare længere
Solero-parasoller er først og fremmest beregnet til at give dig en behagelig plads udenfor i solen. Men Solero har meget mere at tilbyde. Så snart solen begynder at gå ned, kan du tænde din parasol med belysning eller varme, mens varmen fra solen bevares af stof i lang tid. Dette sikrer, at du kan nyde de dejlige, lange sommeraftener behageligt.

Særskilt fremhævet
Med de flydende parasoller Cielo og Laterna får du et gratis trådløst Accento-klikbelysningssystem. Du kan finde mere information om vores trådløse parasolbelysning på denne side. Solero Accent-belysningen er også tilgængelig med parasoller med en midterstang, som f.eks. Teatro og Patio. Mulighederne for opgraderinger med belysning og varme afhænger altid af stangens diameter og parasollens konstruktion. Vi tilbyder flere typer varmeapparater og lamper for at give dig mange muligheder.

Stemningsbelysning
En ny tilføjelse er muligheden for også at oplyse bunden af din parasol. Disse “bundstemningslys” tilbyder ikke kun en behagelig belysningseffekt, de er også perfekte at sidde på!

Ved at bruge Solero-tilbehør vil din sommer vare lidt længere og være meget mere behagelig. Gennemgå vores sider om varme og belysning. Vil du nyde sommeren til fulde? Ring eller skriv til os for personlig rådgivning!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe