Vægparasoller

Home / Vægparasoller

Foretrækker du personlig rådgivning eller et tilbud? Anmod om et tilbud her eller ring til os på +31499375327

I visse situationer er det ikke ønskeligt eller endda umuligt at ankre en parasol på din terrasse. Dette kan løses ved hjælp af en mobil parasolfod, men dette viser sig ofte at være en klodset løsning. Hvis du vil bruge hver eneste centimeter af din terrasse eller altan, er Solero vægparasoller et godt første valg.

Firkantet eller rund
Har du brug for mere ly? Solero Prostor P7 vægparasol er en fantastisk løsning. Denne parasol leveres i tre forskellige kludstørrelser: firkantet (250cm*250cm og 300*300cm) eller den runde 350cm version. P7 parasolstangen monteres på den øvre eller nedre side af facaden. Monteringsbeslagene kan rotere fuldt ud for at sikre, at du kan beslutte, hvor du vil have skyggen.

En Solero monteret på din væg?
Som en tredje fantastisk mulighed tilbyder vi Solero Prostor P6 (Uno og Duo). Selvom disse firkantede vægparasoller ikke kan dreje, kan de fastgøres til hinanden. Ved at forbinde parasollerne (250 eller 300 cm) ved at lynlåse dem sammen med de aftagelige tagrender får du en solskærm med utrolig bredde! Denne vægparasol købes ofte i stedet for en solskærm, da den sidste ofte er en tung belastning på væggen. Dette gælder ikke for vores vægparasoller, da vægten er fordelt over hele stangen. På grund af dette er de perfekt egnet til installation på en husudvidelse, veranda eller historisk bygning.

Vi håber, at denne tekst og billederne på produktsiderne ikke efterlader nogen ubesvarede spørgsmål. Solero vægparasoller tilbyder utallige muligheder og kan leveres i mange farverige, fade-resistente og vandafvisende nuancer. Er du på udkig efter en speciel vægparasol? Tøv ikke med at kontakte os!

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe