Solero® P6 Pro – Vægparasol – 250×250, 300×300 eller ⌀350cm

Home / Solero® P6 Pro – Vægparasol – 250×250, 300×300 eller ⌀350cm

Solero Prostor P6 parasollerne købes ofte som et alternativ til en markise. En markise er relativt tung og lægger stor belastning på husets væg. Har du en tilbygning eller en udestue? Vægparasollen er et fantastisk supplement, da den ikke belaster dine vægge nær så meget og ikke begrænser dig til en foruddefineret bredde.

Minimal Belastning
Solero Prostor P6 parasollerne købes ofte som et alternativ til en markise. En markise er relativt tung og lægger stor belastning på husets væg. Har du skabt en tilbygning eller en udestue? Vægparasollen er et fantastisk alternativ, da den ikke belaster dine vægge nær så meget og ikke begrænser dig til en foruddefineret bredde.

Kompakt Løsning
Parasollen kan næsten ikke ses, når den er lukket, da systemet lukker tæt omkring dens stang. Naturligvis er dette beskyttet af et særligt cover til vægparasollen.

Solero Prostor vægparasoller har det samme patenterede betjeningssystem som anvendes på P6 Quattro. Videoen viser, hvor nemt det er at åbne og lukke din parasol. Vil du også nyde de skønne sommeraftener? Solero Prostor kan også leveres med belysning eller varme! Ring eller send os en e-mail for at udforske mulighederne!

Solero Prostor vægparasollerne fås i de modstandsdygtige stoffarver nedenfor:

natural white

naturhvid

blygrå

blygrå

kulfibergrå

kulfibergrå

smørblomst

smørblomst

nattblå

nattblå

olivengrøn

olivengrøn

parisrød

parisrød

sort enke

sort enke

terra cotta

terrakotta

taupe

taupe

bitter orange

bitter orange

(Din computerskærm kan vise farver lidt anderledes.)

Solero Prostor P6 vægparasollen fås i 3 størrelser. Se de forskellige opstillingsmuligheder her:
Solero opstellingen Prostor muurparasols

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe