Solero® Lasagna Pro – Trædesign parasol – 330 cm rund

Home / Solero® Lasagna Pro – Trædesign parasol – 330 cm rund

Erhvervsforespørgsel? Anmod om et gratis tilbud her, eller ring +31 499 375327.

fra: 5369 kr

100% Solero O’Bravia, 300 g/m2, Farveægthed 7-8 (med 4 års garanti), Vandtæthed 300 mm.
Beskyttelsesovertræk inkluderet.
Leveringstid: 2 til 7 hverdage.

Bestående af lag skylder denne parasol sit navn til den lækre italienske ovnret. Den ser ikke kun godt ud, men disse lag har også to specielle funktioner. Da der er plads mellem de såkaldte multivolants, kan luften nemt passere gennem åbningerne. Dette betyder, at Lasagna Pro står fast, selv i vinden. Derudover holder du hovedet koldt. Varm luft, der samler sig under parasollen, stiger op og forsvinder.

Denne imponerende lagparasol har en diameter på Ø330 cm og er nem at betjene. Stoffet er altid stramt takket være de metalstrammere.

Indånd, udånd
Har du nogensinde gået i kraftig regn med en paraply? Så ved du, hvordan vinden kan trække i indersiden af din paraply. Hvis den luft havde en vej til at undslippe, ville det være meget lettere at bære din paraply. Ikke sandt? Lasagna Pro tager højde for dette. Parasollen forbliver vandtæt, fordi lagene overlapper hinanden.

Skåret fra det rette træ
Aluminium kan være let, stærkt, genanvendeligt og smukt, men det føles stadig anderledes end træ. Træ er et naturmateriale og skaber en varm fremtoning. Med en relativt lav vægt har det stor styrke og er karakteristisk. En træparasol er en naturlig forbindelse mellem dine indendørs og udendørs områder.

Løber smidigt
Præcis som Solero’s Patio parasol åbnes Lasagna Pro ved hjælp af en stærk snor og en dobbelt talje. Hejs sejlene og nyd din skygge.


Lasagna Pro parasollen fås i de modstandsdygtige stofarver nedenfor:

zwart

sort

naturel

perle hvid

antraciet

platin grå

taupe

taupe

spa

spa

(din computerskærm kan vise farver en smule anderledes.)

Bestil denne parasol online på shop.solero.dk


Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe