Solero® Presto Pro – Erhvervsparasol – 330×330 eller ⌀400cm

Home / Solero® Presto Pro – Erhvervsparasol – 330×330 eller ⌀400cm

Erhvervsmæssig forespørgsel? Anmod om et gratis tilbud her, eller ring på +31 499 375327.

startende fra: 6439 kr

100% Solero O’Bravia, 300 g/m2, Farvebestandighed 7-8 (med 4 års garanti), Vandkolonne 300 mm.
Beskyttelsesdækken inkluderet.
Leveringstid: 2 til 7 hverdage.

Presto er italiensk for ‘hurtig’, og den nyeste tilføjelse til Solero’s parasoller til hospitality-branchen lever op til sit navn. Med sit unikke lette vendingssystem åbnes Presto på et øjeblik. Så snart du slipper knappen for at lukke den, skubbes Presto-parasollen straks tilbage til sin lukkede position. En ideel parasolløsning til hospitality-branchen!

Solid kvalitet
Solero Presto tilbyder en solid 63 mm diameter stang. Ribberne er ekstra forstærkede, hvilket gør den i stand til at modstå en vindstyrke på 5BF. Pulverbelægningen er farvet i en simpel, elegant sølv. Du kan vælge mellem to udgaver: en firkantet parasol på 330 cm * 330 cm eller den runde udgave med en diameter på 400 cm. Begge udgaver tilbydes med trendy og lysbestandige stoffer i naturlige, taupe og sorte toner.

Vælg din farve
Presto parasoldugen leveres med en hydrofobisk belægning. Den er også helt genanvendelig og sikrer beskyttelse af både dine gæster og miljøet. Med en UPF-værdi, der rangerer godt over 50, giver dugen maksimal beskyttelse mod sol og regn. Selvfølgelig modtager du også en gratis beskyttelsesovertræk til din parasol. Er du ivrig efter at tilføje Presto parasollen til din terrasse? Kontakt os, ‘presto’!

Presto parasollen fås i følgende farvebestandige klæder:

zwart

sort

antraciet

platin grå

taupe

taupe

naturel

perlemor hvid

Din computerskærm kan vise farverne lidt anderledes.

Bestil denne parasol online på shop.solero.dk

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe