Balkonparasoller

Home / Balkonparasoller
Din altan, et vidunderligt sted så snart solen titter frem. Desværre kan det også blive meget varmt meget hurtigt, både udenfor og indenfor i dit hjem. Har du nogensinde tænkt på en altanparasol?

En altanparasol giver masser af velkommen forfriskning på de varmere dage. En parasol, der ikke er for stor og praktisk at bruge, er ofte et must.

Skævning
Hvis du bor på en etage, er der en god chance for, at solen vil skinne under dugen i begyndelsen eller slutningen af dagen. Det er derfor en god idé at vælge en model med skævning. På denne måde kan du bøje dugen på en måde, så du nemt kan blokere den lave sol fra din altan og dit stue. På denne måde udnyttes pladsen på din altan optimalt, og du har nok plads til at nyde udendørs.

Vind
I gennemsnit kan en altan være lidt vindere end en beskyttet baggård. Du er uden tvivl bekendt med kraftige vindstød, det er vigtigt at være opmærksom på dette på din altan. Derfor har vi udstyret størstedelen af vores parasoller med en vindhætte. Luften kan slippe ud gennem den åbne top, så parasollen forbliver mere stabil. Du vil selvfølgelig forblive tør under dugen, da lagene overlapper, så regnen ikke har en chance. Dette tag fungerer også som ventilation; varm luft stiger op om sommeren og forlader parasollen. Dette holder dit hoved dejligt køligt.

Praktisk
Du har måske ikke for meget plads til at manøvrere på din altan, så nem åbning og lukning af parasollen er meget vigtig. Solero Teatro er en rund parasol, der kan åbnes og lukkes ved hjælp af en spil. Vaticano fungerer på samme måde, men kan også skæves. I den skæve position er parasollen mere modtagelig for vinden, så husk det, når du køber din altanparasol. Prostor P7 Pro kan også være et godt supplement til din terrasse, det er den eneste lille vægparasol i vores sortiment, der kan drejes. Den drejelige stang giver dig mulighed for at flytte skyggen over din altan i løbet af dagen. Med denne P7 altanparasol er det vigtigt at tage højde for den tilgængelige højde i dit skyggeområde. Vi ser gerne på mulighederne sammen med dig, så styringen forbliver enkel.

Stabil base

En mindre parasol på en etage kræver en tungere base. I vores kollektion er der valgmuligheder mellem forskellige materialer og vægte. Muligheden for at flytte basen kan være meget praktisk; også her er forskellige muligheder tænkelige.

Har vi gjort dig nysgerrig på vores sortiment? Tøv ikke med at kontakte os for ærlig rådgivning uden forpligtelser.

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe