Baldakin

Home / Baldakin

Solero O’Bravia dugkollektionen er et nyt, eksklusivt, luksuriøst og bæredygtigt mærke, der er udviklet til dit udendørs liv. Parasoldugen er farvet på trådniveau, før den er blevet vævet, hvilket giver elegance, komfort, styrke og bæredygtighed og sikrer en komplet match med din Solero parasol. Det spiller ingen rolle, hvilken farve du vælger, du får altid en grøn nuance med din have eller professionelle parasol – al vores dug er 100% genanvendelig.

Nøje vævet
Bæredygtighed og miljøet er nøgleord i det 21. århundrede. Solero-duge er vævet med størst mulig omhu. At være fuldstændig modstandsdygtig over for falming er en vigtig funktion ved vores dug. Alle Solero O’Bravia-duge leveres med et mærke, der garanterer en farvegaranti i fire år. I vores branche er dette vurderet som en farveægthedsvurdering på 7 ud af 8. Dette betyder, at de allerførste tegn på farvefalmning ikke vises, før de har været ude i solen i 350 dage. Denne periode blev målt under normale vejrforhold og daglig brug af et beskyttelsesdække.

Maksimal beskyttelse
Solero parasoldug giver fremragende beskyttelse mod skadelig solstråling. Da vores ozonlag fortsætter med at forringes, filtreres UV-strålingen mindre og mindre. Derfor bliver det stadig vigtigere at have en kvalitetsdug med optimal beskyttelse. Med undtagelse af den ‘naturlige’ farvede dug filtrerer alle vores duge den skadelige UV-stråling fuldstændigt (100%), hvilket er angivet med en UPF 50+ faktor. Solero naturlig dug har en UPF 30+ værdi.

antraciet

platinum grey

azuurblauw

azur

bitter orange

bitter orange

marineblauw

navy blue

lead grey

lead grey

groen

forest green

gebroken wit

off white

carbon grey

carbon grey

buttercup

buttercup

bosgroen

forest green

bordeaux

burgundy

black widow

black widow

natural white

natural white

naturel

pearl white

night blue

night blue

olive green

olive green

paris red

paris red

rood

red

taupe

taupe

terra cotta

terra cotta

zwart

black

Regnfulde dage
Selvom regnfulde dage normalt er mindre sjove, vil du stadig kunne nyde dig under din Solero parasol. Al vores dug har fået en ekstra speciel behandling med en vandafvisende belægning. Hvis det virkelig regner kraftigt i en længere periode, eller der opstår en pludselig byge, anbefaler vi dig at lukke din parasol. Sørg venligst for, at dugen tørrer godt, inden den lægges i sin beskyttende overtræk.

Få din dug trykt
Vi kan også trykke en inspirerende tekst eller logo på din dug. Dette kan være dit eget logo eller logoet fra en sponsor. Vi samarbejder ofte med bryggerier, kaffeproducenter eller producenter af læskedrikke. Ofte sponsorerer lokale virksomheder eller aviser (delvist) parasoller fra lokale fodbold- eller tennis klubber. Har du brug for din trykte dug hurtigt? Ring til os nu, og vi burde kunne levere din fuldt trykte, værdifulde dug inden for en uge! Send os venligst dit logo (helst i .EPS-format) ved hjælp af vores kontaktformular eller ring til os for mere information.)

Solero Parasols NederlandSolero Parasols BelgieSolero Parasols United KingdomParasols Solero FranceSolero Sonnenschirme DeutschlandAustriaSolero Parasoles EspanadanishSolero Parasols Europe